Beoordelingen van Yummy Sushi Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies

5.0
Van der Horst
24 januari 2022

Perfect eten en werken schoon en netjes

Peter
24 januari 2022

Mijn eerste keer dat ik hier heb besteld, zeker met sushi ben ik altijd voorzichtig en blijf ik vaak bij bedrijven die ik ken en ervaring mee heb. Maar Yummy is zeker een blijvertje. Was lekker en redelijk snel bezorgd. Wel een tip. Doe de warme dingen niet bij de koude dingen in 1 zak. Zeker met verse tonijn vind ik dat niet goed. Voor de rest echt lekker gegeten. Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maas
23 januari 2022

Eten wederom top. Bezorging prima. Was druk dit keer, dus duurde het iets langer. Wel iets sneller dan de opgave per mail.

M. van den Berg
23 januari 2022

Altijd een update over de bestelling. Ook als het onderweg is. Eten is heerlijk, en altijd warm bij levering!

Saskia
22 januari 2022

Fantastisch zoals altijd! Hartelijk dank! ❤

Mo
22 januari 2022

Vers en lekker. Snelle bezorging.

DR
22 januari 2022

Lekkere sushi en vriendelijke bezorger! Tot snel weer !!

Sven Kooijman
16 januari 2022

Heerlijk, vers, warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blessed
15 januari 2022

Goeie zaak, lekker eten, gratis eten erbij. Netjes optijd. alleen maar blessings

Desiree Veenendaal
15 januari 2022

Echt super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door

Amy Voogt
14 januari 2022

Het was weer heerlijk!

N Alexander
10 januari 2022
Cees de Ouden
10 januari 2022

Heerlijk gegeten prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
9 januari 2022

Heerlijk!

J
8 januari 2022

Goede sushi voor een goede prijs.

Roy
8 januari 2022
Angela
8 januari 2022
Katie
7 januari 2022

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd! Erg goede service ook!

Ricardo Voogt
7 januari 2022

Zeer snel geleverd. Ik had een korte vraag en kon meteen bellen, namen meteen op en waren erg klantvriendelijk. Kwaliteit was uitmuntend👍🏻

Denise
4 januari 2022

Altijd op tijd, heerlijke sushi en via hun eigen website goede deals

Leo-san
3 januari 2022

Sushi was erg lekker maar iets te groot beetje te weinig wasabi in de sushi. Maar bestellen zeker nog een keer.

Palito
3 januari 2022

Kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
3 januari 2022

Altijd lekker en vers. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DM
2 januari 2021

Vers en lekker, gaan zeker vaker bestellen bij Yummy Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
2 januari 2021

Sushi zag er anders uit dan de plaatjes op de website

Rianne
1 januari 2021

Top! Heerlijke sushi gegeten

Maria Hoogerwerf
30 december 2021

Snelle en goede service. Altijd vers klaargemaakt.

T
30 december 2021
Sek
27 december 2021

producten zijn zeer vers en kwaliteitsservice

Anita
26 december 2021

Was heerlijk! En zelfs met de kerst niet uren hoeven wachten! Echt hele lekkere verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasja
25 december 2021
Sabrina
24 december 2021

Altijd superlekkere en verse sushi! Altijd optijd bezorgd

Hans van Helden
24 december 2021
popern
24 december 2021
Fabienne
24 december 2021
Celine
23 december 2021

Was het wachten waard, heel lekker en goeie service. Alleen was de rijst van 1 rol een beetje warm. Maar we gaan er zeker nog een keer bestellen

Stephen de Man
22 december 2021

Tip: niet roken in de bezorg auto, verpest je eetlust een beetje als je de bestelling in huis hebt. Tip II: Iets meer variatie in smaak. De meeste sushi smaakt 'hetzelfde'. Wellicht tijd voor wat nieuws? We bestellen met regelmaat en zijn altijd zeer tevreden. Deze keer, helaas, ietsje minder.

Hester
22 december 2021

Wederom heerlijk! Lekker op de juiste temperatuur. Heerlijk krokant om je vingers bij op te eten.

Rishi Bihari
19 december 2021
Maas
19 december 2021

Kwaliteit was weer prima en de bezorger was er heel veel (!) sneller dan beloofd. 20 minuten ipv 70 minuten

Judith
18 december 2021

Super lekkere sushi er zaten alleen niet genoeg stokjes bij en maar 1 klein bakje gember ! Was toch wel voor 2/ 3 personen sushi

Elisa
16 december 2021

Prima op tijd en zeer smakelijk

Kim
12 december 2021
Amy
10 december 2021

Het was weer top!

S&A
8 december 2021

Eerste x besteld.. goeie sushi!!! Aardige mensen aan de tel gehad👍🏼👍🏼 dit wordt wel onze standaard plekkie waar we sushi bestellen😁

Ed
6 december 2021

buitengewoon goed, warme sushi had wat warmer gemogen. is een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katie
5 december 2021
popern
2 december 2021

alles was weer perfect van smaak en op temperatuur, en zoals we gewend zijn, weer keurig op de gewenste tijd geleverd

Leen Walraven
30 november 2021

Een stukje rijden ervoor... maar zeker de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephen de Man
28 november 2021

Weer uitstekend. Tijd voor weer wat nieuwe sushi op de kaart. Jammie Yummy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marieke
28 november 2021

Heerlijke sushi,noedels,gebakken garnalen etc en erg snel bezorgd..aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
27 november 2021

Ossenhaaspuntjes waren niet van ossenhaas. En voor de 2e x was de ‘saus’ vd ossenhaas gelekt door t hele tasje. Dus alles was nat/vies in de tas en daarna ook m’n vloer en tafel. (Waarschijnlijk door de manier waarop de bezorgers de tas op en af doen) Sushi is verder prima.

T.
25 november 2021
Alicis
24 november 2021

Zoals gewend lekker vers en veel eerder dan gepland bezorgd. Topservice!

Renee van Leeuwen
22 november 2021
Petra
19 november 2021

Altijd super goede en heerlijke sushi.

Melissa
18 november 2021

Lekkere sushi, lekker krokant de gefrituurde variant. Wel prijzig in vergelijking met andere sushi zaken waar ik regelmatig bestel maar dit is de enige sushizaak waarbij de gefrituurde sushi aanbieden in hun assortiment

Sven
14 november 2021

Was weer uitstekend en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynoo
14 november 2021
Shediah
14 november 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
12 november 2021

Altijd zulke heerlijke sushi en altijd goede kwaliteit.

Shediah
11 november 2021

Was super lekker

Jilaaa
9 november 2021

Vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
8 november 2021
Mel
7 november 2021

Bezorging duurt vaak wel langer dan verwacht. Heerlijk eten maar wel prijzig

Phi
5 november 2021

Dat was heerlijk! Ik kom zeker vaker bestellen!

Jejo
3 november 2021

De beste!!

Revo
3 november 2021

De bests!

Hans van Helden
1 november 2021

Gewoon weer lekkere maaltijd, goed verzorgd.

Nathaly
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Top service & kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandjai
30 oktober 2021

Het eten was ECHT super lekker, en na het bezorgen was het ook nog lekker warm. Volgende keer ga ik zeker weer bestellen

Ronald
30 oktober 2021
M
29 oktober 2021
PJG. Boone
25 oktober 2021

Zelfde als altijd, lekker gegeten, was nog warm en netjes op tijd geleverd.

Ira
25 oktober 2021

Super snel bezorging, bezorger was sociaal en vriendelijk. Eten was lekker. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
24 oktober 2021

Heerlijke verse sushi.. Alleen 1 puntje. De warme garnalen stonden op de sushi.. Sushi warm op dat sushi van de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
24 oktober 2021

Bestel elke maand wel eens. Het is altijd top. 10/10 would recommend!!!!

popern
21 oktober 2021

zoals we gewend zijn,... alles weer perfekt.

Fundador
19 oktober 2021
Mariska
16 oktober 2021

Super vers en goed van smaak. AANRADER!!

Rosanne Van Steenhuijsen
16 oktober 2021

De sushi is heerlijk zacht en vers, ietwat grote rollen. Zowel de gyozas als de warme ingrediënten van de sushi worden altijd krokant en warm bezorgd. Echt een aanrader!!

R. Leijen
14 oktober 2021

Weg lekkere verse sushi en heerlijke andere hapjes

Shelly
13 oktober 2021

Altijd een top service en super verse sushi. Onze favo sushi winkel!

Nieuwveld
11 oktober 2021
Judith
11 oktober 2021

Heerlijke sushi alleen de warme gerechten waren lauw helaas terwijl het op de afgesproken tijd bezorgd is . Dat was jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
10 oktober 2021

Eten was top betere beschrijving met gerechten ik had de diep crispy box het was goed maar nergens stond dat dit een warn gerecht was ..

Jolanda
9 oktober 2021
popern
7 oktober 2021
D
4 oktober 2021
Astrid
4 oktober 2021

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PJG. Boone
30 september 2021

Super snel geleverd, lekker warm en het smaakte uitstekend.

Fred van Loenen
29 september 2021

Zeer mooie nieuwe lokatie. Eten was weer als altikd heerlijk

Sanne
28 september 2021

Bestel hier regelmatig, altijd vers en heel lekker!!!

Sab
25 september 2021
Sjaak
24 september 2021
Vir
24 september 2021

Lekkere grote sushi’s heerlijk!!

Rianne
18 september 2021

Al meerdere keren besteld bij deze zaak en eigenlijk altijd wel goed. Deze laatste keer had ik het idee dat de vis niet helemaal vers was. En ze waren stokjes en sojasaus vergeten, dat is erg jammer. De Rainbow sushi valt snel uit elkaar. Blijf hier wel gewoon bestellen maar deze keer was het een teleurstelling.

Renee van Leeuwen
18 september 2021

Prima sushi, vers en lekker. Goede prijs

Petra
17 september 2021

Altijd goeie service en levering.

Dennis
17 september 2021

Altijd goed en lekker en op tijd

Klant
13 september 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
3 september 2021

Echt top, kwaliteit is erg goed en lekker komen afspraken na Geven vaak een extraatje

Aad
29 augustus 2021

Het was gewoon goed👍👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansven Betonboringen
29 augustus 2021

Super eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HS
28 augustus 2021

zeer goed !

Aleksandra
26 augustus 2021

fast delivery, delicious sushi and very friendly service

HL
26 augustus 2021
Fam Borst
25 augustus 2021

Het was weer top!

Zidane Ahmed
23 augustus 2021
Liza
22 augustus 2021

Ik bestel hier best regelmatig, altijd goed en snelle bezorging en de nieuwe website is super mooi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.
17 augustus 2021

Alles was weer perfect

Carmen
13 augustus 2021

Gratis bezorgen vanaf 50 eur naar Spijkenisse moet ook mogelijk zijn😉

Leanne
10 augustus 2021

Vers, lekker en snel!

Putte6
8 augustus 2021
Beito
7 augustus 2021

Goede levering

NK
7 augustus 2021

Wij vinden de sushi heerlijk

Jasper
6 augustus 2021

Prima zoals altijd!

Dewi
5 augustus 2021

Heeeeerlijk 10 sterren voor yummy sushi🥳

Angela
4 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Fred van Loenen
31 juli 2021

Heerlijke suhsi vers gemaakt en van uitstekende kwaliteit

Thomas
29 juli 2021

Eten was goed, drinken is niet meegeleverd

Brenda Viswat
28 juli 2021

Bedankt we hebben er weer van genoten en voor ieder ander als je van sushi houdt probeer het dan is bij Yummysushi

Ali
27 juli 2021

Super kwaliteit altijd met plezier besteld, vandaag nog een bestelling gedaan en over een half uur lkkr zitten eten. Echt topservice bedankt👍

marieke
25 juli 2021

Heerlijke sushi! Crispy chicken super aanrader...noedels de nigiri heerlijk.wr hadden veel te veel,morgen nog keer eten heerlijk! Voor mij alleen maar yummy sushi

Dewi
24 juli 2021

😋😋😋😋😋

Linda
21 juli 2021

Het was weer heerlijk! En precies op tijd 😉

Renate
21 juli 2021

Heerlijk, superverse sushi en snel bezorgd

Rilana
20 juli 2021

Beste sushi in Hoogvliet!! Heerlijke sushi en goede service.

Sas
20 juli 2021
popern
18 juli 2021

Alles was weer perfekt op smaak en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
17 juli 2021

Ruime keuze aan sushi, juiste levering, op tijd en heerlijk vers eten.

Martin
15 juli 2021

Uitstekend

Michel
15 juli 2021

🌟🌟🌟🌟🌟 Écht een aanrader!

Petra
12 juli 2021

Erg Lekkere sushi voor een betaalbare prijs. Snelle en vriendelijke levering. we gaan hier zeker vaker bestellen!

Gerharda
12 juli 2021

Rijst was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda Viswat
11 juli 2021

Wij hebben zeer genoten van het eten en zijn daarom graag klant bij jullie en zullen het ook zeker aanraden bij andere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
11 juli 2021

Heerlijk! Altijd goed van smaak en snelle bezorging!👍

Isa
10 juli 2021

Voor de eerste keer hier besteld en heel erg tevreden! Goede lekkere sushi en snel bezorgd. Enige verbetering is dat wij de futo maki rol tè groot gerold vonden waardoor het onhandig eten was.. verder was het wel super lekker. Gaan hier zeker vaker bestellen! 🥰

Dewi
10 juli 2021

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋heerlijk

A.M
9 juli 2021

Vers als altijd. Genoeg soya saus en wasabi, nette rolletjes en verse vis. Tevens ingelopen op de bezorgdtijd, dus een snelle bezorging met een vriendelijk praatje maakte het geheel af. Ik bestel nergens anders meer!

N.K
8 juli 2021
Amy
5 juli 2021

Onze vaste sushi zaak! Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Fred van Loenen
1 juli 2021

Was iets te vroeg om het op te halen. Maar de bestelling was precies o 17.00 uur klaar. De bestelling was weer goed dit is de 2e keer dat wij bestellen. Het eten is van prima kwalireit. Echt een aanrader

Timmers
1 juli 2021

bezorging was snel netjes en goed en kwaliteit en smaak super goed. 100% zeker een aanrader.

Maria
30 juni 2021

Heerlijke pokebowl! Ik bestel hem regelmatig! Alleen de tomaten vind ik er niet echt bijpassen, maar dit maakt de kwaliteit van de pokebowl niet minder..

JJ
25 juni 2021

Heerlijke sushi goeie prijs kwaliteit

Nina
24 juni 2021

Heerlijk! Vers & goed, een echte aanrader.

Hardeer
23 juni 2021

Heerlijke sushi. Was mijn eerste keer hier, maar zeker niet de laatste. Ik bestelde pas om 23:00 uur, maar toch was de sushi heerlijk vers. Dikke aanrader!

Jessica
21 juni 2021

SUPER LEKKER!

Trudi
20 juni 2021
van Bree
20 juni 2021
Nikesh
19 juni 2021
Desmond
17 juni 2021

Top weer! Altijd iets extra's, vers en snel geleverd! Bedankt weer 🤤😋

Sven Kooijman
14 juni 2021
Leo korstanje
10 juni 2021

In menu 98 zat geen zalm maar 2x tonijn

Ingrid 5
10 juni 2021

Beste Sushi-restaurant in de omgeving die bezorgen! H e e r l i j k

John
9 juni 2021
B de groot
6 juni 2021

Heerlijk eten

Elisa
4 juni 2021

Snelle levering en smakelijke sushi

👍🏻👍🏻
30 mei 2021
popern
29 mei 2021
Olga
28 mei 2021

Yummy yummy heerlijk!

N S
23 mei 2021

Heerlijk

Aicha
18 mei 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijke en snelle bezorgservice Zeker een aanrader

Daphne Verschoor
16 mei 2021

Super sushi, vers en erg smaakvol. Echt yummie! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

popern
15 mei 2021

Alles was weer perfect op smaak en temperatuur en, zoals wij gewend zijn, weer precies op tijd bezorgd.

Vincent de Beer
15 mei 2021

De sushi is voortreffelijk en voor een hele mooie prijs. Helemaal met de 10% korting van de eigen website en een hele hosomaki rol extra bij besteding boven de €25. Vooral urumaki viel erg in de smaak maar ook de andere sushi waren super. Prijs kwaliteit is uitzonderlijk!

E. Post
9 mei 2021

Zoals altijd lekker. Dit keer sneller dan normaal. Gewoon de beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sas
9 mei 2021

Goed gevult en lekker gesmaakt

Jeff
8 mei 2021

Helemaal top weer!

Dewi
8 mei 2021

Heerlijk lekker vers😋

Mualla
8 mei 2021
Siu
7 mei 2021

Lekker en niet duur

De Klerk
6 mei 2021

Lekker, warm en snel bezorgd.

Erica
3 mei 2021

Was super goed, erg lekker, super vers.

popern
1 mei 2021

alles was weer perfekt op smaak en temperatuur

Anoniem
1 mei 2021

Altijd lekker en vers

Henk
30 april 2021

Heerlijk alles

Linda
30 april 2021

Het was weer mooi op afgesproken tijd en heerlijk!

Brenda Viswat
27 april 2021

We hebben echt weer goed genoten van onze bestelling en ik kan niks anders zeggen dan het zelf is te proberen yummy sushi ik vind het heerlijk❣️

Willem Soeters
27 april 2021

Heerlijke sushi met vlotte bezorging

LB
27 april 2021

Als altijd super lekker. Rainbow rol was echt een explosie van smaak. Crispy Kip was lekker knapperig. En alles wat we niet op kregen was de volgende dag uit de koelkast ook nog lekker.

Paola
26 april 2021

Heerlijk! een aanrader.

Fer
26 april 2021

Vers gevarieerd en dat voor een goede prijs!

Jeff
26 april 2021
Turkan
21 april 2021

Oprecht de lekkerste sushi dat ik heb gegeten. Crispy rol was nog lekker warm en sushi was vers. Ik zal zeker vaker bestellen

Post
17 april 2021

Lekker vers en werd snel bezorgd.

Erik
16 april 2021

Eten werd snel bezorgd en smaakte fantastisch

Jeanine
16 april 2021

Het was weer heerlijk. Snel geleverd en netjes verpakt.

Joke
14 april 2021

Prima

Brenda Viswat
12 april 2021

Het was super lekker kan er niks anders van zeggen Super goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda Viswat
10 april 2021

Ik heb er weer goed van genoten samen met mij familie ook hun vonden het erg lekker Mijn verjaardag was hier door nog meer compleet (het was heerlijk)

Wesker
9 april 2021

Dit keer eens de pokebowls geprobeerd inplaats van sushi. Was echt super lekker ook. nr.1 sushi thuisbezorgdienst in de regio

Sven
5 april 2021

Was wederom heerlijk, en op tijd

Cinar
4 april 2021

Lekker gegeten, Snelle bezorging, Top service

popern
2 april 2021
Judith
2 april 2021

Zoals altijd .....heerlijk!!

Nick
31 maart 2021

Prima gegeten.! Snelle bezorging. Leuke korting actie via de site.

Saskia
29 maart 2021

Heerlijk eten op tijd bezorgd.

Jline
28 maart 2021

Heerlijk ! Een echte aanrader.

PJG Boone
25 maart 2021

Wordt altijd blij als ik weer wat besteld heb, Mooi op tijd geleverd, de garnalen waren werkelijk heel warm en heel lekker. ziet er altijd verzorgd uit.

Dewi
24 maart 2021

Lekkerste sushi in Rotterdam Heeeeerlijk😋

Roxane
24 maart 2021

Goeie kwaliteit, goed op smaak, versheid was top bezorging ook optijd. Zeker een aanrader! Bestelling via eigen website levert je korting op en een gratis gerecht! Mooie deal!!!

Stephanie
22 maart 2021

Heerlijke sushi

Cecilia
20 maart 2021

Was heerlijk 👍

B.v.
18 maart 2021

Super lekker echt een aanrader 👍

A.M
18 maart 2021

Zoals altijd vers bereid en snelle bezorging!

Joan
16 maart 2021

Zeer betrokken en attent personeel. Mede dankzij jummy sushi een leuke verjaardag mogen hebben. We hebben heerlijk gegeten van de verse sushi!

popern
12 maart 2021
Vir
12 maart 2021

Heerlijk mooie grote goed gevulde sushi’s. En ze waren vers! Aanrader!!

Borst
10 maart 2021

Het was weer heerlijk! Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie.

Anon
10 maart 2021

Prima sushi

Cindy
9 maart 2021

Heel lekker, vriendelijke bezorger

Mandy Koudstaal
9 maart 2021

Altijd heerlijk verse sushi en netjes bezorgd. Aanrader! Japanse 7 kruiden chilikruiden toevoegen aan de extra's zou het helemaal af maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Post
8 maart 2021

De service is supergoed! Het eten was lekker en erg vers. Dit is een echte aanrader!

Max
8 maart 2021
Ramazan
7 maart 2021

Super lekker gegeten, echt een aanrader

Edwin
6 maart 2021

Heerlijk gesmuld van al het lekkers wat we besteld hadden. En mooi op tijd bezorgd.

Henk Dirven
6 maart 2021

Prima kwaliteit, op afgesproken tijdstip geleverd door vriendelijke bezorger

Assiye
6 maart 2021
Ashley
5 maart 2021

Altijd hele lekkere sushi, en altijd mooi op tijd!

PJG Boone
2 maart 2021

Mooi op tijd bezorgd, garnalen heerlijk warm, en lekker gegeten zoals altijd.

Sharon
2 maart 2021

Altijd super lekker eten en snel bezorgd!

R.
28 februari 2021

Echt een aanrader. Top sushi. Keurig verzorgd. Ga zeker vaker bestellen.

Sven
26 februari 2021

Heeelijk en op tijd

Fer
26 februari 2021

Heerlijk goede prijs

Jeanine
25 februari 2021

Voor het eerst hier afgehaald, de sushi was erg lekker. We komen zeker terug!

Em
25 februari 2021
popern
24 februari 2021

Alles weer perpekt

Nikesh
24 februari 2021

Heel lekker! Aanrader. En voor een goeie prijs!

Morena
22 februari 2021
Sabine
22 februari 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
21 februari 2021

Super lekkere sushi echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
21 februari 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
21 februari 2021

Snel bezorgd en super lekker👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shahla
21 februari 2021

Je proeft gewoon hoe vers het is, heb hier vaker besteld. Het is echt HEERLIJK

Jenny
20 februari 2021

Echt hele lekkere sushi!!!!

Jurij
19 februari 2021

Super

Es
19 februari 2021

Altijd lekker!!

Daniëlle
15 februari 2021

Bijna 3,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Ongelofelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anecia
15 februari 2021
Mike
15 februari 2021

Wederom heel vriendelijk geholpen. De sushi was uitstekend. We hebben niet te lang hoeven wachten totdat er werd aangebeld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven Kooijman
14 februari 2021

Ondanks de enorme drukte, heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Janssens
14 februari 2021

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar het was gewoon perfect.

Rianne
13 februari 2021
Monique
13 februari 2021

Yummy Sushi! 😍

Ron
13 februari 2021

Was echt heel goed. B

Judith
12 februari 2021

Heerlijk gegeten er zaten alleen geen stokjes bij dat was erg jammer!

popern
11 februari 2021

top, zoals altijd

Quincy
11 februari 2021

Zeer tevreden! Bestel hier regelmatig. Snelle levering Super lekker eten

Linda
11 februari 2021

Was heerlijk! Netjes op tijd.

Borst
10 februari 2021

Het was weer heerlijk. Erg goede sushi

Chenoa
8 februari 2021

Lekkere sushi en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 februari 2021

Bestelling was iets later, maar keurig over gebeld. Sushi is prima van kwaliteit, verhouding vis en rijst ook goed (niet zo weinig vis en veel rijst zoals bij sommige restaurants) wij hebben heerlijk gegeten. De korting op de eigen site en de extra sushi die je dan krijgt zijn ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
30 januari 2021
Stephen
30 januari 2021

Blijft simpelweg de beste Sushi uit de regio die je kunt laten bezorgen. Genoeg vis, geen overdaad aan rijst, goed op smaak. Ze waren te laat maar netjes gebeld met 1000x excuses. Ook de wensen waren deze keer goed doorgekomen.

Amy
29 januari 2021

Het was weer erg lekker. De warme gerechten waren nu nog warm door de extra folie. Volgende keer bestellen we zeker weer hier

Emma
29 januari 2021

Was heeeel erg lekker!!!

Belinda
26 januari 2021

Bezorging een kwartiertje later dan gepland maar wel goed geïnformeerd hierover, de sushi is door het hele gezin goedgekeurd! Presentatie goed, kwaliteit goed, hier gaan we vaker bestellen😋

imka
25 januari 2021

sushi was echt goed en lekker, ook de kipstukjes,loempia s en gefrituurdegarnalen waren heel goed. zeker om volgende keer weer bij Yummy te bestellen.

PJG Boone
24 januari 2021

Netje op tijd geleverd, ook lekker warm nog, weer prima gegeten zoals altijd.

popern
22 januari 2021
Nienke
22 januari 2021

De sushi was heerlijk. Erg fijn dat de gratis sushi die we erbij kregen heel goed afgestemd was op de rest van de bestelling! Ik had een bezorgtijd gekozen en ze waren stipt op tijd. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

SM
21 januari 2021
Dimitri
19 januari 2021

Zalm was veel te dun gesneden op de rijst dus 60 euro sushi was voor mijn gevoel 5kg rijst en 1 plakje zalm ik geef normaal perfecte reviews maar ben nu teleurgesteld verkeerde bezuiniging doe er wat aan!

Reactie van Yummy Sushi

Sorry ,ik zal kok doorgeven het goed best doe!volgende bes telling krijg u extra zalm!onse excusse,yummy sushi teams!

Gio
18 januari 2021

Erg lekker! Zowel de bowls als de sushi's. Raad het zeker aan. Ook top dat we een extra bakje sake maki erbij kregen. Vriendelijke en keihard werkende mensen achter de toonbank. We gaan hier blijven bestellen en liever afhalen dan bezorgen. PS: Ik schrok in eerste instantie wel van de fysieke locatie (in een half leegstaand nieuwbouw marktplaatsje met provisorisch gemaakte afrastering na een paar half doorzichtige plastic deuren zoals die in een slachthuis of koelkamer); misschien door de coronapandemie dat het niet gelukt is om daar alles af te kunnen ronden volgens plan ofzo. Het heeft betreft het eten geen enkel probleem opgeleverd. Erg goed gegeten! :) Hou het vol Yummy Sushi! Tot snel!

mike
16 januari 2021
Anoniem
13 januari 2021
Anita
10 januari 2021
vd stelt
10 januari 2021

Heerlijke sushi echt heel vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
10 januari 2021

Lkkr sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sha
9 januari 2021

Duidelijk overzicht in het menu. Snelle en vriendelijke levering.

Esmëe
8 januari 2021

Heerlijk gegeten bezorhen duurde langer als normaal, maar dit is geen enkel probleem eten iets aan de koudere kant maar dat gebeurt wel eens. Bezorgers was zoals gewoonlijk super vriendelijk!

popern
8 januari 2021
Eline
8 januari 2021

Heerlijk gegeten, bezorging op tijd. Goede prijs en goed aanbod.

Anoniem
6 januari 2021
Jannie
6 januari 2021

Toppie. Was heerlijk

Ds.lapre
2 januari 2020

We vonden het wel lekker,zag er goed uit,maar er was in de sushi wel erg veel komkommer gebruikt.

Wim
2 januari 2020

Goede kwaliteit en de bestelling ging vlot en was netjes op tijd.

popern
1 januari 2020
Ivy van der Gaag
1 januari 2020

Heerlijke sushi. Zeker een aanrader. Goede prijs ook.

Jeroen
31 december 2020

We hadden sushi en warme gerechten besteld. De warme gerechten waren iets teveel afgekoeld helaas maar was nog wel goed te eten. De sushi was heerlijk.

Cheryl
30 december 2020

Sushi en sashimi heeft goede prijs / kwaliteit verhouding. De wasabi is lekker sterk en goed van structuur. Sojasaus proeft niet naar de Japanse variant, maar naar de Chinese. Krabklauwen waren niet lekker. De klauwen waren wel echte krabscharen, maar de bal erom heen had geen smaak. Die zal ik niet nog eens bestellen.

Urvin
30 december 2020

Echt helemaal top super snel geleverd en was echt lekker.

Eva
29 december 2020

Echt super lekker gegeten! Flinke porties van goede kwaliteit en aardig personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Alex van der Pers
29 december 2020

Deze keer was het helemaal top, eten was heerlijk en warm 😂 hou dit vast en het komt goed. 👍

Oscar
28 december 2020

Keurig op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

  • <