Beoordelingen van Yummy Sushi Hoogvliet Rotterdam

Recente recensies van Yummy Sushi Hoogvliet Rotterdam

5 sterren na 204 reviews

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprecht de lekkerste sushi dat ik heb gegeten. Crispy rol was nog lekker warm en sushi was vers. Ik zal zeker vaker bestellen

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en werd snel bezorgd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel bezorgd en smaakte fantastisch

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snel geleverd en netjes verpakt.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker kan er niks anders van zeggen Super goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb er weer goed van genoten samen met mij familie ook hun vonden het erg lekker Mijn verjaardag was hier door nog meer compleet (het was heerlijk)

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer eens de pokebowls geprobeerd inplaats van sushi. Was echt super lekker ook. nr.1 sushi thuisbezorgdienst in de regio

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk, en op tijd

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, Snelle bezorging, Top service

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd .....heerlijk!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten.! Snelle bezorging. Leuke korting actie via de site.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd bezorgd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Een echte aanrader.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt altijd blij als ik weer wat besteld heb, Mooi op tijd geleverd, de garnalen waren werkelijk heel warm en heel lekker. ziet er altijd verzorgd uit.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Rotterdam Heeeeerlijk😋

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, goed op smaak, versheid was top bezorging ook optijd. Zeker een aanrader! Bestelling via eigen website levert je korting op en een gratis gerecht! Mooie deal!!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk 👍

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker echt een aanrader 👍

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vers bereid en snelle bezorging!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer betrokken en attent personeel. Mede dankzij jummy sushi een leuke verjaardag mogen hebben. We hebben heerlijk gegeten van de verse sushi!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mooie grote goed gevulde sushi’s. En ze waren vers! Aanrader!!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, vriendelijke bezorger

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi en netjes bezorgd. Aanrader! Japanse 7 kruiden chilikruiden toevoegen aan de extra's zou het helemaal af maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is supergoed! Het eten was lekker en erg vers. Dit is een echte aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, echt een aanrader

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van al het lekkers wat we besteld hadden. En mooi op tijd bezorgd.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, op afgesproken tijdstip geleverd door vriendelijke bezorger

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd hele lekkere sushi, en altijd mooi op tijd!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, garnalen heerlijk warm, en lekker gegeten zoals altijd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten en snel bezorgd!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader. Top sushi. Keurig verzorgd. Ga zeker vaker bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk en op tijd

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk goede prijs

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier afgehaald, de sushi was erg lekker. We komen zeker terug!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perpekt

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Aanrader. En voor een goeie prijs!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft gewoon hoe vers het is, heb hier vaker besteld. Het is echt HEERLIJK

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere sushi!!!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 3,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Ongelofelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel vriendelijk geholpen. De sushi was uitstekend. We hebben niet te lang hoeven wachten totdat er werd aangebeld. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de enorme drukte, heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar het was gewoon perfect.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yummy Sushi! 😍

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel goed. B

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten er zaten alleen geen stokjes bij dat was erg jammer!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, zoals altijd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Bestel hier regelmatig. Snelle levering Super lekker eten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Netjes op tijd.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Erg goede sushi

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was iets later, maar keurig over gebeld. Sushi is prima van kwaliteit, verhouding vis en rijst ook goed (niet zo weinig vis en veel rijst zoals bij sommige restaurants) wij hebben heerlijk gegeten. De korting op de eigen site en de extra sushi die je dan krijgt zijn ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft simpelweg de beste Sushi uit de regio die je kunt laten bezorgen. Genoeg vis, geen overdaad aan rijst, goed op smaak. Ze waren te laat maar netjes gebeld met 1000x excuses. Ook de wensen waren deze keer goed doorgekomen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. De warme gerechten waren nu nog warm door de extra folie. Volgende keer bestellen we zeker weer hier

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeeel erg lekker!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een kwartiertje later dan gepland maar wel goed geïnformeerd hierover, de sushi is door het hele gezin goedgekeurd! Presentatie goed, kwaliteit goed, hier gaan we vaker bestellen😋

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was echt goed en lekker, ook de kipstukjes,loempia s en gefrituurdegarnalen waren heel goed. zeker om volgende keer weer bij Yummy te bestellen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netje op tijd geleverd, ook lekker warm nog, weer prima gegeten zoals altijd.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Erg fijn dat de gratis sushi die we erbij kregen heel goed afgestemd was op de rest van de bestelling! Ik had een bezorgtijd gekozen en ze waren stipt op tijd. Ik ben erg tevreden en zal hier zeker vaker bestellen.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm was veel te dun gesneden op de rijst dus 60 euro sushi was voor mijn gevoel 5kg rijst en 1 plakje zalm ik geef normaal perfecte reviews maar ben nu teleurgesteld verkeerde bezuiniging doe er wat aan!

Reactie van Yummy Sushi:Sorry ,ik zal kok doorgeven het goed best doe!volgende bes telling krijg u extra zalm!onse excusse,yummy sushi teams!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Zowel de bowls als de sushi's. Raad het zeker aan. Ook top dat we een extra bakje sake maki erbij kregen. Vriendelijke en keihard werkende mensen achter de toonbank. We gaan hier blijven bestellen en liever afhalen dan bezorgen. PS: Ik schrok in eerste instantie wel van de fysieke locatie (in een half leegstaand nieuwbouw marktplaatsje met provisorisch gemaakte afrastering na een paar half doorzichtige plastic deuren zoals die in een slachthuis of koelkamer); misschien door de coronapandemie dat het niet gelukt is om daar alles af te kunnen ronden volgens plan ofzo. Het heeft betreft het eten geen enkel probleem opgeleverd. Erg goed gegeten! :) Hou het vol Yummy Sushi! Tot snel!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi echt heel vers !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lkkr sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk overzicht in het menu. Snelle en vriendelijke levering.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bezorhen duurde langer als normaal, maar dit is geen enkel probleem eten iets aan de koudere kant maar dat gebeurt wel eens. Bezorgers was zoals gewoonlijk super vriendelijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging op tijd. Goede prijs en goed aanbod.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie. Was heerlijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het wel lekker,zag er goed uit,maar er was in de sushi wel erg veel komkommer gebruikt.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en de bestelling ging vlot en was netjes op tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker een aanrader. Goede prijs ook.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden sushi en warme gerechten besteld. De warme gerechten waren iets teveel afgekoeld helaas maar was nog wel goed te eten. De sushi was heerlijk.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi en sashimi heeft goede prijs / kwaliteit verhouding. De wasabi is lekker sterk en goed van structuur. Sojasaus proeft niet naar de Japanse variant, maar naar de Chinese. Krabklauwen waren niet lekker. De klauwen waren wel echte krabscharen, maar de bal erom heen had geen smaak. Die zal ik niet nog eens bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt helemaal top super snel geleverd en was echt lekker.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten! Flinke porties van goede kwaliteit en aardig personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het helemaal top, eten was heerlijk en warm 😂 hou dit vast en het komt goed. 👍

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en goede shusi! Hebben lekker gegeten. Stond op tijd klaar om opgehaald te worden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Was de eerste keer, maar er komt zeker een tweede keer!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. 👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker gegeten. Heerlijk vers en top van smaak.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes verpakt en de Sushi super van kwaliteit

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch en de bezorging was ook super goed,mooi op tijd en de sushi smaakte heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuisbezorgd was eigenlijk al gesloten toen wij een bestelling wilde plaatsen. Desondanks belde we de zaak en konden we alsnog een bestelling plaatsen. Wij zijn super tevreden en dankbaar. Super snelle levering en veel moeite. 5 sterren. Oprechte beoordeling

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld allemaal

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en bezorger was heel vriendelijk. Sushi was niet de kwaliteit welke wij verwacht hadden. Weinig smaak. de warme gerechten, waren gefrituurd, maar wel van smaak.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi! Snelle levering, alleen had ik jammer genoeg niet mijn extra sushi die je krijgt als je boven de 25 euro besteld.

Reactie van Yummy Sushi:Sorry, Op dit moment was het nogal druk. En hebben we deze hosomaki vergeten bij uw bestelling toe te voegen. Bij de volgende bestelling zal u dan een extra hosomaki krijgen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was wederom lekker dit keer alleen jammer dat onze gratis sushi er niet bij zat Volgende keer wel weer hoop ik En bezorging was ook perfect

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer perfekt op smaak en weer precies op tijd bezorgd, warm aanbevolen

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit, smaak is goed. Nadeel was dat het eten merendeels koud was. Dat is voor ruim 40 euro geen goede reclame. Dus of ik nog een keer bestel of aanraad bij vrienden weet ik nog niet. Erg jammer dit. Een gemiste kans.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd onwijs snel geleverd. De kwaliteit van de sushi was verrassend hoog! Erg genoten. Ik ga hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer erg lekker en waar voor je geld.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een top bezorging.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, smaakte goed. En precies op tijd geleverd. 👍

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi zo vers en ze zijn altijd zo snel!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en een super aardige bezorger. Hier gaan wij vaker bestellen! :)

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie schotel , vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en vriendelijke bezorging

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hoef hier niet veel over te zeggen. Het was heerlijk! Dikke aanrader!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord: TOP!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker. En snel Bedankt+

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi! Zeker een aanrader! Bezorgtijd was wel aan de lange kant, maar dat was het waard van het smaakte lekker vers. Daarnaast kregen we gratis sushi + 2 blikjes cola. Helemaal top!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was zeer zeker naar wens, het was vers en goed op smaak! Zeker een aanrader!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer zeer smakelijk, perfekt op temperatuur en weer precies op de gewenste tijd bezorgd, zeer aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, bezorging was op tijd!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig netjes, bezorging op tijd en super lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur eerder bezorgd dan gedacht. Super vers en netjes nagebeld om te vragen welke saus gewenst is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en vriendelijke bezorging!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en heerlijk gegeten. Aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer helemaal perfect en lekker.... En de bestelling weer netjes optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en was heerlijk eten. Netjes ingepakt alles, zeker gaan we vaker bestellen. De bezorger was een meneer heel vriendelijk.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne service en super lekker gegeten. Kwam precies op de gewenste tijd aan, alles was nog warm. Geen zorgen als je iets zonder saus of wat anders zou willen hebben, zet het in de beschrijving en het wordt zeker niet vergeten.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goed van smaak, vriendelijk geholpen

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goede kwaliteit. Bezorging op gewenste tijd. Al met al erg blij met de kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, goede kwaliteit. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en servicegericht. Als de kwaliteit van de vis goed blijft, blijven wij vaste klant!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer HEERLIJK gegeten !, bedankt :)

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt genoten van heerlijk verse sushi, bezorgd op de tijd die beloofd was door hele vriendelijke bezorgster. Het was een feestje, wij bestellen snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goede sushi, bezorging steeds netjes op tijd. Top zaak voor je sushi!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse sushi, vriendelijk personeel

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi voor een goede prijs, nette bezorging en we kregen een gratis sushi rol bij onze bestelling, erg leuk! Hier gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles perfekt van smaak en op de goede temperatuur, precies op de gewenste tijd geleverd, zeer aanbevolen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Hartstikke bedankt ;))

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Op tijd bezorgd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Helaas waren de warme producten niet warm meer. Misschien verpakken in aluminium folie zodat het de warmte vast houd.

Reactie van Yummy Sushi:Bedankt voor de tip, we zullen het gebreuken voor de volgende bestelling.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lief personeel, hield rekening met mijn wensen en belde nog terug om bevestiging te vragen of ik het zo goed vond! Super fijn dit!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en snelle levering

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk😋

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er met 25 minuutjes en de sushi was vers en van goede kwaliteit! Mooi opgemaakt en van alle gemakken voorzien.. De beste die ik ooit geproefd heb? Nee dat zeker niet.. Bijgerechten als gefrituurde garnalen en teriyaki spiesjes waren wat minder.. te vet of teveel saus.. niet slecht, maar kan zeker beter!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was fantastisch. Het eten werd wel 15 minuten te laat bezorgd door een vriendelijke dame

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer en het was weer heel erg lekker, de garnalen waren nog warm.. Lekker gegeten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi..vers en mst goede zorg bereid. Bezorgers zijn vrolijk - vriendelijk en goed

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en optijd

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super aardig meisje

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer perfekt op smaak en weer prima op tijd geleverd, zeer aanbevolen

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en vers, zat meer dan voldoende soya en wasabi bij die netjes verpakt waren. Toen de bezorgster aan de deur stond excuseerde ze zich meteen dat het wat langer heeft geduurd. Maar voor op een zondag vind ik het allemaal nog harstikke netjes en snel bezorgd, het is op een zondag nou eenmaal drukker. Dit is bekend en daar houd je rekening mee. Wij bestellen in ieder geval nog een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. Snel bezorgd en weer een heerlijke poke bowl.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en lekker

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt genoten ik was alleen Thuis had menu 91 en ook Kleine loempias Alles super van kunnen genieten . Vriendelijke bezorgster en snel toppie tot de volgende keer

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten, zag er ook goed uit, prima verpakt.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed, echt heerlijk en heel Vriendelijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect. Vragen worden netjes beantwoord. Netjes verzorgt en bezorgt. Dik tevreden.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We waren erg tevreden over de kwaliteit en de snelle bezorging.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden de sushi al vroeg in de middag besteld met het verzoek voor levering om 17.30u. het eten was weer perfekt van smaak en werd precies op de gevraagde tijd geleverd. klasse!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en vers wat ik besteld heb. Ik zeker vaker bestellen. Alleen weinig sojasaus gekregen.

Reactie van Yummy Sushi:bedankt voor het doorgeven,volgende keer krijgt u extra sojasaus ,dank u wel !

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! En het was heerlijk+

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers, goed van smaak, ruime porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben het eten opgehaald, vriendelijk ontvangen. Eten was optijd klaar en werd vers bereid. Smaak was goed. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker en vers.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en was prima op tijd bezorgd! Wij gaan vaker bestellen :)

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was weer erg lekker, vooral de crispy rolls, warm en lekker krokant. ook de korting bij rechtstreeks bestellen op de website en het extraatje bij besteding van 25 euro zijn natuurlijk een leuke geste. de bezorging is ook steeds ruim op tijd door een zeer vriendelijke dame. warm aanbevolen.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, snel bezorgd,10% korting en gratis hosomaki. De smaak van het eten was erg lekker en vers. De Pokebowl zeer goed gevuld. We gaan zeker nog een keer bestellen. Foto's gaan we posten op Google reviews

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zeer goed gevulde poke bowl gehad. 1met kip en 1 beide tonijn. Beide waren top. En de verzorging was super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers zal zeker vaker bestellen !!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was erg lekker, voldoende en op tijd geserveerd, ik bestel hier zeker weer.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel waren vriendelijk en extra behulpzaam . Bestellen via de website ging makkelijk plus 10 % korting !! (veel beter dan door thuisbz} Precies op tijd geleverd. Sushi was ontzettend lekker . Wij hebben allemaal genoten. Helemaal Top.